Kešu pražené v cukru| DIANA SVĚT OŘÍŠKŮ
Detailní popis produktu
Lyofilizace je proces, při kterém jsou jahody prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé! Jahody jsou jedním z největších zdrojů vitamínu C, který podporuje naši imunitu. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant a pomáhá neutralizovat negativní účinky volných radikálů na naše buňky. Díky nízkému glykemickému indexu a vysokému obsahu vlákniny jahody pomáhají regulovat krevní cukr, jsou tedy vhodné i pro diabetiky.
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat podzemnici olejnou (arašídy), hořčici
- Složení: jádra kešu ořechů 65%, cukr 35%
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %. skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy a sušené plody |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.