Hradecké delikatesy
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
10759
Používá se k ochucení těstovin, polévek a masa. Je výborné na topinky, jednohubky a toasty.
11904
Kouzlo této sladkokyselé omáčky je v její úžasnosti pro svou zemitou chuť, prolíná se v ní výborná chuť s nádhernou barvou.
Brusinové čatní je vhodné pro doplnění...
10702
Osvěžující a voňavý sirup s výraznou chutí černého rybízu. Sirup z černého rybízu můžeme používat tradičně k slazení nápojů smíchanými s vodou nebo použít jako...
8409
Česnekovo petrželové pesto je rozhodně pro milovníky česneku. Chuť petržele s česnekem je výborná v kombinaci s masem, především při grilování.
66/389
Česnekovo petrželové pesto je rozhodně pro milovníky česneku. Chuť petržele s česnekem je výborná v kombinaci s masem, především při grilování.
11928
jsou pikantní doplněk v kuchyni pro všechny, kteří mají rádi ostřejší jídla. Uplatníme je jak ve studené tak teplé kuchyni dle chuťových potřeb a zvyklostí. Olej...
10705
Rajčatový kečup můžeme použít k dochucení polévek, ragú, omáček, těstovin. Nebo jen tak zamlsat k sýru, grilovanému, dušenému, pečenému masíčku, zelenině, tofu,...
8415
V kombinaci s rajčaty San Marzano, je to výborný společník ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na čerstvý chléb. Kdo chce, může i klasicky do těstovin. Moc dobré je také...
8433
V kombinaci s rajčaty San Marzano, je to výborný společník ke grilovanému masu, topince nebo jen tak na čerstvý chléb. Kdo chce, může i klasicky do těstovin. Moc dobré je také...
66/390
Mandlové pesto, jak už název napovídá, je ze spousty mandlí. Mandlové pesto je jemné chuti, dalo by se říci dámské. Jak ochutná, milovník mandlí ocitne se v mandlovém ráji....
8430
Kurkumová pasta je vyrobena z čerstvého kořene, proto si uchovává svou nádhernou žlutou barvu, i vynikající plnou chuť.
Kurkuma, nebo také indický šafrán, má původ...
10765
8418
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
66/437
Jedna z nejznámějších italských omáček, původem z oblasti Ligurie. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v...
66/438
Má velmi intenzivní chuť a vůni po pražených semínkách. Pro svou výraznou chuť se pesto z dýňových semínek hodí do polévek, pomazánek, různých rýžových pokrmů typu rizoto. Dále...
66/209
Pesto z dýňových semínek se díky své výrazné chuti hodí především k rýžovým pokrmům, ale je výborné při grilování ryb, nebo různých typů masa.
11919
Pesto z medvědího česneku jak už je uvedeno v názvu, obsahuje úžasnou bylinku medvědí česnek. Medvědi si tuto bylinku oblíbili po zimním spánku, aby pročistili zažívací trakt a...
10753
Hradecké delikatesy Rajčatové pesto s vlašskými ořechy - Ideální k pečení a grilování masa. Do salátů a polévek.
11940
Pesto ze sušených rajčat San Marzano je variace na tradiční bazalkové téma. Skvělé propojení slano – sladké chuti je absolutně báječné a delikátní.
Ideální je na topinky,...
10762
Pistáciové pesto je pro milovníky pistáciových oříšku s příchutí slaně – pikantní. Pistáciové pesto můžeme použít pro rychlé „vaření těstovin“. Smícháme s čerstvě uvařenou...
10750
10723
Rukolové pesto je skvělé v těstovinách. Najde také uplatnění s noky, grilovanou zeleninou, kuskusem, rýží, pohankou. Skvěle se roztírá na rozpečenou bruschettu, kterou můžete...
8427
Skvělé především k těstovinám, ale použít se dá s noky, grilovanou zeleninou, rýží, kuskusem, pohankou. Je vhodné i pro vegetariány.
11931
Je to sloučení sladko-kyselých a pikantní chuti. Nedejte se zmást neobvyklostí suroviny je to výjimečně dobrá a delikátní kombinace ostré a osvěžující chuti.
Výborně doplní...
10714
8421
Klasická varianta sušených rajčat dle střeedomořské receptury. Nejlepší odrůda – San Marzano v prémiové kvalitě naložená v naší firmě dle naší receptury. Naložení ve...
10699
Lahodná, nesolená a provoněná bylinkami jsou naložena v kvalitním olivovém oleji a jako delikatesa pro znalce jsou naloženy vlašské ořechy . Ty jsou pak samy o sobě po delší...
8422
Švestkové čatní má silně ovocnou chuť a je fantastickou ingrediencí v naší kuchyni. Je vyráběno ze slaďoučkých českých švestek.
Tato omáčka je pikantně...
10711
Stránka 1 z 1 -
29 položek celkem